Baking group

På lørdager er det "Baking group" på Quasimodo. Har ikke vært med på det før, siden jeg pleier å komme sent, men denne gangen var det koselig og morsomt!

Meg og Christy var de som var med denne gangen. Vi skulle visst lage Kanelsnurrer, som hun aldri har laget før. Hun gikk å spurte andre, men siden jeg vet hvordan man gjør det, så lærte hun av meg, og hun slapp å spørre andre. Etterhvert som deigen ble mer og mer som en deig, altså fast, så trengte vi hjelp av gutta. Det ble morsomt.

Som du ser på bildet over, så endte det opp med at han ene satte bollen på gulvet for å kunne røre rundt i den. Det var utrolig mye deig! Og den skulle jo heve i tillegg, og da ble den jo enda større. Etter den hadde hevet, samarbeidet vi med å trille den ut, smøre på osv. Så det gikk ganske raskt faktisk. De så helt nydelige ut når de var ferdige!

Etter alle brettene med kanelsnurrer var ferdig, endte vi opp med å ta melis på toppen av noen av dem. Nam nam! Fikk mye skryt av kanelbollene etterpå, det var jo kjempe koselig. Så spilte vi UNO helt til jeg måtte dra.

Når var sist gang du bakte? Og hva bakte du?

3 kommentarer

Emilie

11.04.2016 kl.18:09

Det så kjempe godt ut<3

Amanda Jonassen

11.04.2016 kl.21:08

Emilie: De var det <3

Emilie Andrea

11.04.2016 kl.21:20

Så godt ut! Det siste jeg bakte var brownies, men endte opp med å brenne den haha:)

Skriv en ny kommentar

Amanda Jonassen

Amanda Jonassen

15, Horten

Blogget lenge, og elsker å ta bilder. Kameraet mitt er Canon EOS 600D, men bruker ofte bare mobilen min (iPhone 6).

Kategorier

Arkiv

hits