Jeg har lastestropper rundt klesskapet? Wtf?

Ehe ja det har jeg faktisk...

Jeg fant jo ut en strålende bra ide om å ommøblere i klesskapet på fredag. Jeg hadde tenkt gjennom det i sånn en uke. Alt gikk greit osv. Gjorde det sånn jeg ville ha det, alt virka perfekt, men så ser jeg at veggen buer seg utover. Upsi! Da hadde jeg to kleshenger-stenger på en side, og hyller på den andre.

Det var da jeg fikk hjelp av Gry til å finne løsning på det. Hun fant frem jekkestroppene... Haha. Så var det jo å få den greia bak det høye skapet uten å flytte på det. Jeg stod i senga, oppå en krakk, mens Gry lå i senga og holdt krakken. Tenk så morsomt det hadde vært å fått et bilde av det?! Hehe. Vi lo mye når Gry sa det. Gry sa til meg at jeg skulle klare å feste det sammen rundt skapet, så si ifra når jeg var ferdig. Jeg måtte jo søke opp hvordan man i det hele fikk jekkestroppene til å virke... Hahaha da følte jeg meg dum. Jaja.

Uansett så fikk jeg det ikke sånn jeg ville ha det, etter sånn to timers arbeid med det. Jeg fikk bare hyller i den ene siden, men to heng i den andre siden, tørr jeg ikke å risikere pga. At det kan bli ødelagt. Ville absolutt ikke at all den jobben skulle være forgjeves heller, så å sette det tilbake sånn det var, var ikke engang et alternativ for meg. Da ble det sånn det er nå: en hylle og en heng greie på en side, og hyller på den andre siden. Med jekkestropper rundt, just in case. Haha. Takk for hjelpen (igjen) Gry. Hadde vel gitt opp uten den hjelpen...

Btw. Anbefaler det ikke på skyvedører, fordi det irriterer. De er i veien for dørene og klærna, og ikke minst så bråker det når døra og stroppene skjærer hverandre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amanda Jonassen

Amanda Jonassen

15, Horten

Blogget lenge, og elsker å ta bilder. Kameraet mitt er Canon EOS 600D, men bruker ofte bare mobilen min (iPhone 6).

Kategorier

Arkiv

hits