UKM helg

I helga har jeg vært på UKM. Tenk så gøy!

På lørdag holdt vi på med rigg. Bare rigg egentlig. Altså noen holdt på å dekke vinduene, andre vasket gulvene, mens andre bare gjorde det de ble bedt om. Jeg hadde jo egentlig bare meldt meg på som media relaterte ting, så fikk ikke annen beskjed enn å ta bilder. Hva jeg skulle ta bilder av ble det heller ikke sakt, så jeg gikk vel bare å tok bilder av ting, og ellers satt jeg å kjedet meg siden det andre som man skulle gjøre var mest relatert til scenen. Og der var det mye tekniske ting jeg ikke har noen peiling på.

På søndag var det litt mer hektisk. Tekniske prøver osv. Fra klokka 10 til 3. Og testing av kamera på lyset, senen og sånne ting. Klokka halv 4 ble det pizza. Nam! Det var sykt godt! Når klokka ble 4 startet UKM Horten. Da var det jo å ta bilder av de som var på scenen. Plutselig skulle vi arrangører også opp på scenen. Omg det var jeg ikke forberedt på! Bilder ble det også av oss på scenen, ups. Hehe. I tillegg til deltagerne, kom vi arrangører også videre til UKM i Sandefjord om to uker. Det kommer til å bli så gøy! Og ikke minst får jeg ting å blogge om ;)

Så når det var ferdig, var det å rigge ned, rydde på plass og sånt. Når ting begynte å komme mer på plass, ble jeg heldigvis hentet av pappa. Så snill han er! <3 Jeg var så utrolig sliten! Nå når jeg kom hjem, lastet jeg ned bildene med en gang til pc-en, blogget, og er nå klar til å dusje før jeg legger meg. Natta!

Oppsummering: helgen min har vært utrolig gøy, hyggelig, morsom og ikke minst slitsom. Det å være sliten nå er egentlig verdt det når jeg tenker på hvor gøy jeg har hatt det :)

Bildene jeg tok meg kameraet mitt kommer ut snart.

Hvordan har helgen din vært? Har du hatt erfaring med UKM før?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amanda Jonassen

Amanda Jonassen

15, Horten

Blogget lenge, og elsker å ta bilder. Kameraet mitt er Canon EOS 600D, men bruker ofte bare mobilen min (iPhone 6).

Kategorier

Arkiv

hits