Bloggvenn

Det er vel snart en uke siden jeg kom over en blogg der tittelen var "Bloggvenn", og i innlegget stod det at hun søkte bloggvenn. En bloggvenn i Vestfold området som var flink til å ta bilder osv. Den muligheten syns jeg var perfekt! Jeg har jo ikke så mange venner her, så det at hun lette etter en var bare helt fantastisk. Og i tillegg er jeg jo egt. flink til å ta bilder :) 
Rett etter jeg kom i kontakt med henne, fikk jeg inspirasjon til å ta bilder igjen, med en gang. Er derfor forrige innlegg er bildedryss ;)

Så i dag etter skolen reiste jeg rett til Tønsberg for å møte henne. Måtte vente en stund før bussen hennes kom da, men det gikk fint. Det første vi fant ut er at begge syns det er kleint å ta bilder når det er folk som ser på. Så da gikk vi inn i en gate for å lete etter en fin og "stille" plass til å ta bilder. Først fant vi en gate, en bakke som gikk nedover med fine hus osv. men det var noen der så da gikk vi litt videre. 
Vi kom til et utrolig kult sted. Grafitti på et gjerde og grafitti på en annen type vegg. Det var jo en perfekt plass, syns vi da, siden begge digger sånne bakgrunner/plasser.


Tok ikke bilde av gjerde uten noen foran da, men her ser dere den ganske bra ;)

På bildet over ser dere meg til venstre og Emilie til høyre.
Som dere ser så gadd ikke jeg å pynte meg så mye, og det å lide for skjønnheten gadd jeg hvertfall ikke, så jaja like nydelig uansett. Haha!


I tillegg så kom det noen gutter forbi, og vi fant ut at det hadde vært gøy å tatt bilder med en av dem hvertfall. Og plutselig spurte Emilie dem om de kunne tenkt seg å blitt med. Han ene ble faktisk med på det! Haha tenk så kult! Så da fikk vi noen bilder med han også, som du ser over. Stakkar han så så stiv ut i hele kroppen, så det var litt kleint, men de solbrillene hans gjør alt litt kulere. Enig? 

Her er min nydelige, nye bloggvenn (/venn), Emilie. Hun er utrolig kul, snill og morsom. Digger personligheten hennes :) hehe. Klesstilen hennes er også ganske fin! Ble overrasket over hvor bra den var, hehe. Man kan vel si at bloggen hennes kan sammenlignes med min, så om du liker min så kommer du mest sannsynlig til å lite hennes også.
Sjekk ut bloggen hennes her: http://emiliej.blogg.no
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amanda Jonassen

Amanda Jonassen

15, Horten

Blogget lenge, og elsker å ta bilder. Kameraet mitt er Canon EOS 600D, men bruker ofte bare mobilen min (iPhone 6).

Kategorier

Arkiv

hits