Inspirasjons vegger

I vinterferien fikk jeg et moteblad, leste det ut, så begynte jeg å klippe i det.
Fant bilder som var fine, inspirerende osv. som jeg begynte å klippe ut. Om du vil gjøre det samme, så er det ganske enkelt. Klipp ut bdet du vil ha, også bruker du teip, stift (anbefales ikke) eller blueteip/lærer tyggis greier, for å henge de opp der du vil ha dem.

Det du ser under er fra forskjellige moteblader. I en stund kjøpte jeg, og fikk, mote blader til å lese. Etter det samlet de bare støv og hår på gulvet. Etter jeg fikk nytt skap, begynte jeg å klippe i dem. Fant bildene jeg syns var fine og kule. Og endte med å henge de opp. Det er vel faktisk ikke så lenge siden...slutten av 2015 hvertfall. Da kom de første bildene på klesskap-døra.
Her ser dere "Leder" sidene i forskjellige blader til venstre. De syns jeg alltid er gøy å lese siden de har en historie bak seg. Og på døra ser dere en collage av mange små og mellom bilder tett sammen.

Nærmere ("close up"):


Her er forsidene til de motebladene jeg har lest, og klipt ut fra. Sammen med en liten collage til høgre.
Det andre rundt der er drømmefangeren, McDonald næringstabellen, speilet jeg alltid tar bilde i, og lyslenker rundt den.

Så til sist er det døra på klesskapet mitt. Den var egentlig ganske full fra før av bilder, så bare tok på noen ekstra bilder på den, sånn den så ganske full, og ferdig ut.

Har du en eller flere inspirasjons vegger, eller lignende? Om du ikke har: Hadde du før?
Har du noen gang hatt plakater av kjendiser på veggene dine? Det hadde jeg bare en kort periode faktisk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amanda Jonassen

Amanda Jonassen

15, Horten

Blogget lenge, og elsker å ta bilder. Kameraet mitt er Canon EOS 600D, men bruker ofte bare mobilen min (iPhone 6).

Kategorier

Arkiv

hits