Overlevde jeg faktisk dette?

(Innlegg uten bilde)

Ahahaha. Fra tirsdags morning til langt på natta på onsdag, var jeg alene hjemme.

På mandags kveld når jeg hadde sagt "God tur" og "Natta" til Pappa og Gry, lå jeg å gråt nede. Haha. Nå i etterkant syns jeg at det er tåpelig, men akkurat da var det sånn... Jeg over-tenkte så utrolig mye. "Tenk om jeg ser en edderkopp, dreper den og alle ungene popper ut?", "Tenk om jeg sovner mens jeg lager mat?", "Tenk om jeg kjøper for mye tull med pengene?" og "Tenk om det kommer en mann å dreper meg?". Det var sånne rare ting som foregikk i hodet mitt da.

Men det gikk så utrolig fint. Ingen edderkopper, maten stod jeg med hele tiden, kjøpte nesten ingenting og ingen mann kom for å drepe meg. Hahaha.

Dag en var jeg stressa med en gang jeg våkna... Grunnen til det er jeg ikke sikker på. Kanskje jeg bare ville komme meg ut så fort som mulig? Klarte så vidt å presse i meg to skiver før jeg gikk ut. Kom ikke hjem før rundt 6, som jeg håpte. Men da var det også en kamp med meg selv for å få i meg maten uten å være kvalm (psykisk kvalm pga. Nervøs/redd). Møtte faktisk ringe stesøss for å få forklart hvordan komfyren vår virka. Hahaha takk til henne for hvis ikke hadde ikke jeg hatt middag.

Dag to gikk mye bedre. Rolig morning, pannekaker til frokost og musikk. Litt ute før jeg reiste hjem å laga middag, også slappa av resten av dagen. Lekser gjorde jeg faktisk også. Stolt? Hehe.

Så det var faktisk ikke så ille som jeg trodde å være alene hjemme. Var jo forferdelig å over-tenke så mye som jeg gjorde da...og det gjorde meg jo kvalm. Uff det var ikke noe gøy. Men når man ser bort fra det så klarte jeg meg ganske bra.

Det var en liten lettelse å gå opp igjen, sitte å spise frokost oppe og ikke minst snakke med Pappa og Gry igjen. Selvfølgelig måtte jeg jo fortelle hvordan det gikk med meg, men det var gøy å høre om turen deres til Rogaland også.

(Innlegg uten bilde)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amanda Jonassen

Amanda Jonassen

15, Horten

Blogget lenge, og elsker å ta bilder. Kameraet mitt er Canon EOS 600D, men bruker ofte bare mobilen min (iPhone 6).

Kategorier

Arkiv

hits