Å tegne bryn

Det ordet jeg har brukt mest den siste uka er: "Hater bryn. Bryn er helt jævlig.". Hahaha.

Vel jeg har bare tegna bryna i litt over en uke... Men jeg er allerede dritt lei. Ups. Har egentlig tynne bryn, så lar dem vokse ut sånn de kan se litt bedre ut, forhåpentlig vis.

Men på mandag hadde jeg en skikkelig dårlig bryn dag. Jeg gadd ikke bruke tid på de. Følte de aldri ble "like", og at de aldri ble pene. Da var det bare å gå på skolen med "ying yang" bryn som jeg kalte dem, fordi den ene var sånn oppover og den andre var bare en strek. Bildet under....

Men i de siste timene var Elin, som går i klassen, så snill at hun tegna bryna mine. Wow de ble jo utrolig fine! Hehe. Jeg syns hun var så utrolig flink til det, at jeg ble målløs.

Under ser dere et bilde av der hun hadde tegnet det ene, og det andre er når hun hadde tegna begge.

I dag da, altså tirsdag, så følte jeg jo at jeg måtte tegne dem sånn som Elin hadde gjort i går. Men det var absolutt ikke lett. Stod å sminka bryna i sånn 15minutt og var enda ikke fornøyd... Men når jeg kom på skolen, sa hun at de var fine, så da tenkte jeg ikke så nye mer på det.

Tegner du bryna dine? Er du fornøyd med dem?

2 kommentarer

Rebecca

15.03.2016 kl.20:43

Vet dem selger sånne former du holder opp og tegner inni for å få fine bryn på ebay. Synes igrunn de var fine ☺ jeg napper da jeg synes det er enklest på meg selv ☺

Amanda Jonassen

15.03.2016 kl.21:17

Rebecca: Takk for tipset! :)

Skriv en ny kommentar

Amanda Jonassen

Amanda Jonassen

15, Horten

Blogget lenge, og elsker å ta bilder. Kameraet mitt er Canon EOS 600D, men bruker ofte bare mobilen min (iPhone 6).

Kategorier

Arkiv

hits