Å søke etter jobb.

Sist uke leverte jeg en jobbsøknad hos H&M i Horten. Som gikk veldig raskt og enkelt. Da spurte jeg bare om jeg kunne søke etter sommerjobb hos dem. Og hun tok imot søknaden, og skulle gi den videre til en dame.

I dag når jeg skulle søke jobb hos Biltema, ble det helt forferdelig. Jeg hadde absolutt ikke forventet å bli spurt om masse spørmsål akkuratt da, som sikkert er vanlig. Men han begynte å spør meg om hvorfor jeg valget biltema.. Og jeg var jo ikke klar i det hele for å svare, så jeg bare svarte det første jeg tenkte på. Etter det spurte han meg om hvorfor han skulle velge meg.. Da var jeg veldig usikker men følte jeg klarte å gi et bedre svar på det, enn det forrige spørmsmålet hvertfall.

Næh du jeg syns det var ganske pinlig når jeg ikke kunne svare skikkelig. Neste gang skal jeg hvetfall ha svar til personen som spør! Man får vel aldri jobb en plass ved å svare så usikkert som jeg gjorde.

Uff nei omg jeg syns det var det værste... Æææ.

Én kommentar

Gau9foto/Glen Andre

11.03.2016 kl.21:59

Det er ganske så naturlig og bli spurt på spørsmål, når det gjelder å søke jobb. Synes det er positivt at du også valgte å levere søknad hos Biltema. Æ vil tro at mange tenker på Biltema som enn plass der gutter/ menn søker jobb. Men kult at du leverte søknaden din der, håp du for jobb der du har søkt =)

Skriv en ny kommentar

Amanda Jonassen

Amanda Jonassen

15, Horten

Blogget lenge, og elsker å ta bilder. Kameraet mitt er Canon EOS 600D, men bruker ofte bare mobilen min (iPhone 6).

Kategorier

Arkiv

hits