Reaksjon på håret + avisen

I dag når jeg gikk inn i klasserommet, mot plassen min, hørte jeg plutselig: "Ååå Amanda! Så kult håret ditt ble. Det ble jo skikkelig kult." Åsså sa noen av de andre: "Åh ja det ble kult."

Hehe det var koselig. Fikk komplimang av noen lærere også. Det var ganske gøy :)

Noe annet:

I 6 time i dag, fikk jeg beskjed fra Andrea (hun som intervjuet meg) om at en fra Gjengangeren (avisen), kom snart, klokka 2 for å ta bilder til avisa. Fikk også beskjed om at det kommer til å komme på fremsiden. Fremsiden! Omg. Æææ. Jeg ble helt rød. Hahahah. Så når han tok bildene, fortalte han at de valgte meg til forsiden fordi det står litt om meg, og fordi det er Kvinnedagen i morgen. Når avisen kommer ut. Så da ville de ha en jente der, ikke en dame, av en eller annen grunn. Hehe.

I tillegg så står jeg med en bil på bildet, og det kan jo også ha en betydning ang. Kvinner osv. Tenker jeg da. Gleder meg hvertfall veldig til å se i morgen.

Men ehm andre ganger når noen på skolen har vært i avisen, har lærerne alltid sakt noe til den personen (eleven) om det. Og det kan bli kleint. Hahaha men er gøy at de legger merke til det da selvfølgelig :)

2 kommentarer

Maren

07.03.2016 kl.17:24

Hei, dette hørtes morsomt ut, veldig bra:). Håret ble fint og bilde i avisen å greier, veldig kult:):):)

Amanda Jonassen

07.03.2016 kl.17:50

Maren: Mhm :))

Skriv en ny kommentar

Amanda Jonassen

Amanda Jonassen

15, Horten

Blogget lenge, og elsker å ta bilder. Kameraet mitt er Canon EOS 600D, men bruker ofte bare mobilen min (iPhone 6).

Kategorier

Arkiv

hits