Jeg har farga håret igjen?!

Jepp! Det er sant. Tidligere i uka skrev jeg at jeg ville farge håret blondt, og det var jo det jeg egentlig ville, men...

...vi (Nancy, Gry og meg) tok plutselig en jentetur til Sverige i dag. Åsså ville Nancy innom en sånn butikk som selger sjampoo osv., fordi hun ønsket å farge håret lilla aktig. Åsså sa plutselig Gry at om vi fant hver vår "crazy" farge så skulle hun betale. Først trodde jeg at hun kødda! Men jeg ble med på det med en gang.

Jeg fant en blå og hun fant en lilla. Vi spiste også rett etter det ble det farging. Pappa var den som farget det, siden han er den som kan det.

Når jeg dusjet fikk jeg nesten sjokk hvor mye blå som lå på gulvet i dusjen. Åsså når jeg tørket det begynte jeg å bli litt skeptisk på fargen. Men jeg ble faktisk ikke så skuffa. Selfølgelig skuffa over at det ikke ble sånn som fargen på esken, men hallo! Når du tar sjangsen på en sånn farge så kan du egentlig ikke forvente så mye. Og det gjorde jeg ikke heller.

Nå gleder jeg meg til å se håret i dagslys, altså ute. Og det ser jeg jo ikke før 10min før skolen begynner. Hehe oida. Jaja, uansett om man er fornøyd eller ikke så må man gjøre det beste ut av det! Sant?

Bilde kommer imorgen også :) altså i skikkelig dagslys. Gled dere!

Har du en "crazy" farge i håret? <3

2 kommentarer

Iselin Renée

06.03.2016 kl.21:48

Så fint :)

Amanda Jonassen

06.03.2016 kl.21:58

Iselin Renée: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Amanda Jonassen

Amanda Jonassen

15, Horten

Blogget lenge, og elsker å ta bilder. Kameraet mitt er Canon EOS 600D, men bruker ofte bare mobilen min (iPhone 6).

Kategorier

Arkiv

hits